همه چیز درباره اخذ مجوز شبکه رادیویی در ایران
اخذ مجوز شبکه رادیویی در ایران برای کلیه متقاضیان در اختیار داشتن شبکه رادیویی در 31 استان کشور الزامی است. معاونت امور رادیویی سازمان تنظیم و مقررات ارتباطات رادیویی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، مجوز شبکه رادیویی را صادر می کند و متولی صدور است. فقط اشخاص حقوقی مجاز به دریافت این پروانه بوده و کد مجوز نیز 1000024 است.
هر نوع ارتباط رادیویی، امواج رادیویی، باند، باند فرکانسی، بسامد موج های رادیویی، جریان ها متناوبی، خدمات ارتباطی و فناری اطلاعات، سیگنال های رادیویی، طول موج و فرکانس رادیویی از جمله عناوین مربوط به اخذ مجوز رادیویی در کشور است.
در این گفتار هلدینگ ملاصدرا، شما را با شرایط و مدارک لازم به منظور اخذ مجوز شبکه رادیویی در کشور آشنا می کنیم. اگر تجربه و دیدگاهی درباره اخذ این مجوز دارید، مراتب را از طریق بخش کامنت در انتهای گفتار به اشتراک بگذارید.
با ما همراه باشید.
داستان بهره برداری از شبکه های رادیویی و سیستم فراخوان
بر اساس ماده یکم قانون بی سیم های اختصاصی و غیر حرفه ای، ماده 3 آیین نامه اجرایی مربوطه، برای دایر کردن هر ایستگاه رادیویی در کشورف اخذ مجوز شبکه رادیویی از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات الزامی است. اگر متقاضی برپایی شبکه رادیویی سیستم پیجر هستید، می توانید نسبت به ارائه درخواست جهت اخذ این پروانه اقدام کنید.
آدرس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خیابان شریعتی تهران، پایین پل سید خندان است.
صدور پروانه ارائه خدمات باند شهروند، صدور پروانه ارائه خدمات مشاوره و طراحی شبکه های رادیویی، پروانه ارائه خدمات تولید و فروش تجهیزات رادیویی، صدور پروانه بهره برداری از ایستگاه رادیویی شناور و صدور پروانه بهره برداری از ایستگاه زمینی ماهواره و صدور پروانه بهره برداری از باندهای فرکانسی از جمله مجوز هایی است که در حوزه شبکه رادیویی در کشور صادر می شود.
اعتبار پروانه های صادره بین 1 تا 3 سال است. امکان به اشتراک گذاری پروانه با دیگران وجود ندارد. در صورت تکمیل مدارک، ظرف 2 ماه، پروانه برای متقاضی واجد شرایط صادر می شود.
توجه کنید که شرایط و مدارک لازم برای صدور پروانه بهره برداری از شبکه های رادیویی نقطه به نقطه، صدور پروانه تولید و ساخت ماهواره، صدور تاییدیه بهره برداری از باند فرکانسی 2.4 تا 5.8 مگاهرتزی و صدور تاییدیه بهره برداری از باند فرکانسی 24 گیگا هرتزی متفاوت است با دیگر پروانه ها.
فرآیند صدور مجوز شبکه رادیویی در کشور
- متقاضی بایستی به سامانه IR رفته و ثبت نام کرده و کد کاربری و رمز عبور بگیرد تا بتواند نسبت به تکمیل فرم ها و بارگذاری مدارک مورد نیاز اقدام کند.
- ارائه درخواست از سوی دارندگان پروانه ارائه خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات، مجاز به ایجاد شبکه و مستندات و مدارک مربوطه الزامی است.
- مستندات و درخواست دارنده پروانه ، ارزشیابی می شود.
- درخواست متقاضی به کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص باندهای فرکانسی قسمت دسترسی عمومی، ارسال و برای بی سیم های اختصاصی و غیر حرفه ای نیز به کمیسیون فنی ماده 8 ارسال می شود.
- بعد از اخذ تاییدیه از کمیسیون، درخواست مدارک مسئول شبکه ، استعلام از مراجع ذیصلاح صورت میگیرد
- پس از تایید مراجع ذیصلاح و ارائه مستندات راستی آزمایی شده، مجوز شبکه رادیویی صادر می شود.
مدارک لازم برای اخذ مجوز شبکه رادیویی در ایران
- رونوشت کارت ملی (کد 10001)
- رونوشت شناسنامه (کد 10002)
- عکس پرسنلی (کد 10030)
- فرم درخواست متقاضی (کد 10042)
- تکمیل فرم درخواست پروانه (کد 100174)
- شناسه ملی حقوقی شرکت (کد 100352)
- نقشه (کد 100382)
- فرم تکمیل شده وظایف مسئول شبکه (کد 100525)
- فرم تکمیل شده مشخصات فنی دستگاه توسط مسئول شبکه (کد 100527)
- گواهی عدم سوء پیشینه برای مدیرعامل یا صاحبان مجاز امضا (کد 1001140)
- تکمیل فرم های لازم از سامانه
توصیه می شود آیین نامه اجرایی قانون استفاده از سیستم های اختصاصی و غیر حرفه ای را مطالعه کنید.
الزامات فنی و تخصصی صدور پروانه بهره برداری از شبکه رادیویی و سیستم فراخوان
- طرح شبکه درخواستی در یک نسخه ارائه شد.
- دلایل توجیهی نیاز به تاسیس شبکه رادیویی و نحوه برقراری ارتباط رادیویی و مستندات ارائه شود.
- نقشه جغرافیایی منطقه با دفت کافی در قطع آ چهار با ذکر مقیاس و تعیین مسیر برقراری ارتباط رادیویی و ناحیه سرویس دهی با مشخص کردن محل ایستگاه ثابت و شعاع ناحیه تحت پوشش ارائه شود.
- نحوه محاسبه پارامترهای شبکه رادیویی مورد نظر از نظر توان فرستنده و نوع و ارتفاع و بهره آنتن اعلام شود.
- آدرس دقیق و کدپستی ده رقمی محل شرکت اعلام شود
- فرم تکمیل شده درخواست پروانه تاسیس و بهره برداری از شبکه رادیویی توسط مسئول شبکه ارائه شود.
- فرم تکمیل شده مشخصات ایستگاه های رادیویی ثابت شبکه درخواست ارائه شود
- فرم تکمیل شده مشخصات فردی توسط مسئول شبکه مهر شده ارائه شود
- فرم تکمیل شده وظایف مسئول شبکه ارائه شود.
- فرم تکمیل شده تعهد کتبی پرداخت حق استفاده از فرکانس با مهر و امضا بالاترین مقام ارائه شود
- رونوشت اساسنامه و آگهی تغییرات شرکت ارائه شود
برای دانلود فرم های بالا به نشانی: asnad.cra.ir/public/documents/ مراجعه کنید.
هر مجوز شبکه رادیویی دارای یک مسئول شبکه است. بالاترین مقام دستگاه درخواست کننده پروانه رادیویی ، مسئول شبکه موضوع پروانه بوده اما در صورت تمایل می توان کتبا، فرد مسئول دیگری را به عنوان مسئول شبکه معرفی کرد. تعهد کتبی پرداخت حق استفاده از فرکانس با امضا بالاترین مقام الزامی است.
به منظور ثبت نام در سایت، به بخش ورود به سامانه بروید.
سامانه صدور پروانه سرویس های رادیویی در دسترس است. به این نشانی https://web2.cra.ir:1520/ بروید. صفحه که عکس آن را در تصویر مشاهده می کنید، به نمایش درخواهد آمد.
حتما آنتی فیلتر را غیر فعال کنید. در غیر این صورت اجازه دسترسی به شما نداده و نمی توانید وارد سایت شود.
مخاطب گرامی
هلدینگ ملاصدرا آمادگی دارد با اتکا به دانش روز و کارشناسان مجرب و سوابق درخشان پرونده های موفق خود در حوزه اخذ گواهینامه ها و مجوزها و پروانه های گوناگون برای شرکت ها، کنسرسیوم ها و اشخاص حقیقی در سراسر کشور، کلیه فرآیند اخذ مجوز شبکه رادیویی کشور را پس از اخذ مدارک مربوطه از متقاضیان گرامی، انجام دهد.
هم چنین در حوزه دریافت گواهینامه های بین المللی، استاندارد ها، ثبت برند ، ثبت هر نوع شرکت و تعاونی در سراسر کشور ، می توانید از خدمات هلدینگ ملاصدرا استفاده کنید. برای انجام و پیگیری مسائل اداری مربوط به این موضوعات، می توانید از خدمات کارشناسان مجرب ما با پرونده های موفق در سال های اخیر، بهره مند شوید که مشاوره و اخذ مجوز کار ایمن و اخذ رتبه و گرید پیمانکاری و اخذ پروانه کسب بازاریابی شبکه ای نیز از جمله آن موارد است.
لینک این گفتار را از طریق کانال ها و گروه هایی که در شبکه های اجتماعی عضو هستید، به اطلاع همکاران و فعالان کسب و کار برسانید. اینستاگرام و تلگرام هلدینگ ملاصدرا را فالو کنید تا هر روز در جریان جدید ترین گزارش ها و اخبار این هلدینگ در ارائه خدمات مشاوره حقوقی و مالیاتی به فعالان کسب و کار ایران عصر 1400 باشید. اقتصاد آی تی کشور در عصر 1400 شمسی را جدی بگیرید. اخذ انواع مختلف پروانه های کسب و کار دیجیتالی، به خصوص برای استارت آپ ها، از خدمات پر تقاضا و ارزش آفرینی ملاصدرا برای کارآفرینان جوان ایرانی است.