طراحی اپلیکیشن

طراحی اپلیکیشن

در دنیای امروزه سطح دانایی کاربران بسیار بالا رفته ، به طوری که شما اگر بالاترین سطح تبلیغات و معرفی را بکار ببرید. بسیاری از مشکلاتی که در طراحی اپلیکیشن به وجود میاد عدم توجه به علم مهندسی نرم افزار که اصولی ترین روش ساخت اپلیکیشن را ارائه می دهد به وجود می اید. اپلیکیشن می تواند در دو نوع اندروید و آی او اس ارائه شود ولی در ایران اندروید عمومی تر وفراگیر تر می باشد.

ابزارهایی که به شما در طراحی اپلیکیشن کمک میکنند مثل :

nfinite Monkeys ، Buzztouch ، Appsbar ، Runrev Livecode ، Telerik Icenium

ساخت اپ نیازمند داشتن دانش طراحی می باشد .

در هر کسب و کاری هدف لازمه ی موفقیت است .

قدم بعدی اینکه ایده ی خود را روی یک کاغذ ثبت کنید و بعد کامپیوتر را روشن کنید در این فاصله از شاخ و برگ هایی که به ایده دادید متعجب خواهید شد.

طراحی : در این قسمت یک نمای کلی از اپلیکیشن خود که بر اساس آن به تولید و ساخت اپلیکیشن ادامه دهید این کار نیازمند یک تیم حرفه ای که در زمینه های برنامه نویسی، طراح گرافیکی، طراح وب، سئوکار (برای بهینه کردن وب سایت)تخصص داشته باشند.

تست : قبل از اینکه اپ را منتشر کنید نیازمند این هستید که گروهی از کاربران هدف اپلیکیشن را از نظر فنی تخصصی و عمومی  تست کنند و ایرادات و مشکلات احتمالی را قبل از انتشار رفع کنید.

انتشار : بعد از انجام مراحل فوق میتوانید اپ را نشر دهید اما بر طبق تجربه توسعه ی تدریجی موفقیت آمیز تر است . پس ابتدا در یک منطقه ی کوچک اپ را پخش کنید و سپس آن را گسترش دهید.

طراحی اپلیکیشن نیازمند صبر و حوصله و خلاقیت و برنامه ریزی است. این کار با انتشار تمام نمیشود و تیم تحقیق و توسعه باید همیشه در جهت پیشرفت نرم افزار فعال باشند.

 

استانداردهای ضروری ساخت اپلیکیشن حرفه ای

شما برای داشتن یک اپ فوق العاده و حرفه ای  نیاز به یک سری استانداردهایی که رعایت کردن انها درصد موفقیت اپلیکیشن شما را افزایش خواهد داد ، اما این استانداردها عبارتند از:

سرعت لود

زمانی که اپلیکیشن شما اجرا می می شود، باید یک سری از داده ها را برای شروع کار خود بارگذاری کند. همین امر باعث ایجاد  کندی در سرعت لود اولیه نرم افزار می شود. شاید در ابتدا این موضوع حیاتی نباشد اما زمانی که در واقعیت با آن روبرو می شوید متوجه خواهید شد که کاربران اهمیت زیادی به سرعت لود اپ می دهند. بنابراین یکی از مهم ترین ویژگی یک اپ حرفه ای داشتن سرعت لود بالا است ، با مدل نیتیو این امر بیشتر محقق می شود.

به صورت کلی سه مدل برای طراحی اپلیکیشن داریم :

اپلیکیشن تحت وب Web App

مهمترین و پر سرعت ترین Native

Hybrid

داشتن سرور قوی

بیشتر افراد برای اپ های خود از هاست استفاده می کنند. اما واقعیت اینه که اگر برای اپ ها از یک سرور قوی بهره ببریم سرعت اپلیکیشن فوق العاده بالا خواهد رفت. علاوه بر آن نیز اپلیکیشن در اجرا  بسیار روان و خوب کار می کند.

سایز فونت مناسب

یکی دیگر از استاندارهای ضروری برای داشتن اپ حرفه ای انتخاب مناسب فونت است. بهتر است در اپلیکیشن تا جایی که امکان دارد از فونت های بزرگ و یا بولد شده استفاده نشود. زیرا چشم خواننده را اذیت می کند و احتمال ترک زود هنگام اپ توسط کاربر بیشتر می شود.

انتخاب تصاویر مناسب

اگر شما قصد نشان دادن نکات مهمی به کاربران را دارید ، نباید از افکت های سخت و پیچیده استفاده کنید. بهترین روشی که می توانید به کاربران نشان دهید استفاده از تصاویر مناسب است. شاید باور نکنید اما بیشتر کاربران دیدن تصاویر را به خواندن متن ترجیح می دهند شما از این موضوع می توانید به نفع خود بهره ببرید و مطالب مهم خود را در قالب تصاویر به نمایش بگذارید.

اگر شما در مراحل ابتدایی راه هستید و در زمینه برنامه نویسی اپلیکیشن متخصص نیستید و دوست دارید در وقت و هزینه خود صرفه جویی کنید، ضمن اینکه بهتر است با ریسک کمتری اپلیکیشن خود را روانه بازار کنید ، شروع خود را با یک تیم متخصص در هلدینگ ملاصدرا در این زمینه انجام دهید. در این صورت هم در ساختار اپ و هم در رابط کاربری و خیلی از مشکلات که شاید در ادامه راه برایتان پیش می آید با خیال آسوده تری قدم بر می دارید.

ثبت نرم افزار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button