مجوز تولیدی

درباره مجوز تولیدی چه می دانید؟!

اصلا اهمیتی ندارد که شما پیش از این چیزی از مجوز تولیدی، نحوه اخذش، فرایندش، مدارکِ مورد نیازش و درصدِ اهمیت آن نمی دانستید و اطلاعات کمی در دست داشته اید. حالا دیگر شما بهترین منبع برای آشنایی با جزئیات و کلیات مجوز تولیدی را در اختیار دارید!
شاید ذکرِ همین یک نکته درباره اهمیت اخذ مجوز تولیدی کافی باشد که بدانید بدونِ در دست داشتن آن، شما هیچ گونه حیاتِ قانونی در دنیای تجارت و بازار های داخلی ندارید. نیاز به تکرارِ بدیهیات نیست اما تا زمانی که یک تولیدی در حمایتِ قانون نباشد، در حقیقت هیچ اعتبار و حثیتی ندارد و باید مدام در اضطرابِ از هم پاشیده شدنِ کسب و کارش باشد.
این که شما یک فرد حقیقی هستید و یا یک شخصیت حقوقی دارید، سبب می شود تا در مواردی برخی از بند های شروط و مدارکی که باید برای اخذ مجوز تولیدی ارائه دهید متفاوت باشد.

چند امتیاز مسحور کننده ای که به صاحبان تولیدی ها تعلق می گیرد!

دریافت جواز تاسیس تولیدی مزیت های قابل توجهی دارد که شاید اخذ همه جواز های تاسیس این امتیاز ها را در اختیار شما قرار نمی دهند، از جمله :
1 : اعطای زمین از سوی وزارت صنایع در شهرک های صنعتی اولین امتیاز است. مبلغ این زمین ها از جانب همین وزارت به صورت 70% وامِ معاف از مالیات و 30% وجه رایج کشور پرداخت می شود. باز پرداخت این 70% وام طی 3 سال هر سه ماه یک بار دریافت می شود و مزیت اغوا کننده اش این است که هیچ گونه بهره ای به آن تعلق نمی گیرد.
2 : اداره ثبت برند برای شما یک نام تجاری فارسی به ثبت می رساند.
3 : امکان رقابت شما در فستیوال های بازرگانی خارج و داخل کشور فراهم می شود.
4 : PFC تائید شده شما ، زمینه سازِ جذب سرمایه گذار های گوناگون می شود.
5 : تولیدی ها صاحب رکوردِ بلند مدت ترین زمانِ بازپرداخت وام های بانکی هستند. همچنین وام های دولتی با سهولت بیشتری به صاحبان این نوع از کسب و کار تعلق می گیرد.
افرادی که قصد تاسیس تولیدی دارند، عموما سرمایه زیادی برای شروع ندارند. برای همین این مزیت ها می تواند کمکِ بزرگی برای آن ها در اغازِ کار باشد.

نکته مهم:

اخذ کنندگان جواز تولیدی نباید این مورد را فراموش کنند که جواز آن ها هر سال احتیاج به تمدید دارد. در حقیقت اعتبارِ یک جواز تاسیس تولیدی 1 سال است و پس از تمامِ شدنِ موعد مقرر در صورت عدم اقدام صاحب مجوز تولیدی برای تمدید، جواز از اعتبار قانونی ساقط می شود.

 

 

 

برای شروع فرایندِ اخذ مجوز تولیدی باید چه کرد؟ میانبر بزنید!

شما برای استارت پروژه اخذ جواز تاسیس تولیدی خود، نیازی ندارید تا حضوراً به جایی مراجعه کنید. قبل از هر حرکتی باید به سایتِ مشهورِ بهین یاب سری بزنید. در حین ورود، عملیات مربوط به ثبت نامِ اولیه سایت را پست سر گذاشته و رمز عبور و نام کاربری اختصاصی خود را دریافت کنید.

کاربرد این سایت جهتِ ثبت تقاضا نامه شما برای دریافت مجوز تاسیس تولیدی، تعیین اولویت های انتخابی شما برای موضوع فعالیتِ تولیدی و در نهایت نیز اگر تمامِ این مراحل توسط کارشناس های مسئول تائید شد و با موفقیت طی شد شما می توانید مجوز تاسیس تولیدی خود را دریافت کنید.

برای اخذ مجوز تولیدی به چه مدارکی احتیاج دارید؟

همان طور که در ابتدای مقاله اشاره شد، اسناد و مدارک مربوط به اخذ جواز تولیدی باتوجه به حقیقی و حقوقی بودنِ اشخاص از جهاتی متفاوت است.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ مجوز تولیدی برای شخص حقیقی:

1 : همیشه اولین مدرک برای ابراز وجود در هر فعالیتی، اسناد مربوط به احراز هویت شخص است. پس در نتیجه ارائه کپی شناسنامه و کپی کارت ملیِ شخصِ متقاضیِ جوازِ تولیدی، اولین مدرکِ الزامی او است.
2 : در صورتی که جنسیت فرد متقاضیِ مجوز تولیدی مذکر است، تهیه و تسلیم کارت پایان خدمت الزامی است.
3 : اطلاعاتِ مربوط به مکانِ استقرارِ ثابت شرکت مثلِ کد پستی، نشانی و شماره تماس آن باید ضمیمه پرونده شود
4 : شما برای تولید به چه مواد اولیه ای احتیاج دارید؟ سعی کنید ریزِ مایحتاج و کالاهای درخواستی و اولیه را به دقت لیست کنید. ارائه این لیست نیز مدرکِ چهارمی است که یک شخص حقیقی برای اخذ مجوز تولیدی به آن نیاز دارد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ مجوز تولیدی برای شخص حقوقی:

1 : هر کارگاه و یا کارخانه ای که توسط شخصی حقوقی تاسیس می شود، یک مدیر عامل دارد. تمام اسناد مربوط به احراز هویت مدیر عامل از جمله کپی کارت ملی و کپی شناسنامه او باید تهیه و تسلیم شود.
2 : در این جا نیز چنانچه جنسیت مدیر عامل مذکر است ، ارائه کارت پایان خدمت یک مدرک الزامی محسوب می شود.
3 : تهیه و تنظیم آگهی تاسیس کارگاه تولیدی به انضمام آگهی آخرین تغییرات شرکت.
4 : اطلاعاتِ مربوط به مکانِ استقرارِ ثابت شرکت مثلِ کد پستی، نشانی و شماره تماس آن باید ضمیمه پرونده شود.
5 : شما برای تولید به چه مواد اولیه ای احتیاج دارید؟ سعی کنید ریزِ مایحتاج و کالاهای درخواستی و اولیه را به دقت لیست کنید. ارائه این لیست نیز پنجمین مدرکی است که یک شخص حقوقی برای اخذ مجوز تولیدی به آن نیاز دارد.
6 : سیاهه ای از تمامِ شهرک های صنعتی مد نظرتان را باتوجه با اولویت های خاصی که در ذهن خود دارید ارائه دهید. البته شما برای انتخاب شهرک صنعتی مورد نظر خود قدرتِ انتخاب چندانی ندارید. مثلا تهران به علتِ معضل مربوط به آلودگی هوا و بهداشتِ محیط، نمی تواند در زمره شهرک های صنعتی قرار بگیرد که در آن کارخانه ها و کارگاه های تولیدی مواد غذایی قرار دارند.
7 : قیدِ واژه ” تولیدی” در کنار موضوع فعالیت اجباری است.

برای اخذ مجوز تولیدی باید چه شرایطی داشته باشید؟

1 : متقاضی دریافت مجوز تولیدی نباید به هیچ عنوان دارای سوء پیشینه کیفری باشد. همچنین عدم اعتیاد به مواد مخدر نیز یکی دیگر از مواردی است که کارنامه شما را درخشان تر می کند .
2 : یکی از ارگان هایی که باید موافقت خود را از تاسیس تولیدی شما ابراز کند، بدونِ شک شهر داری است. به همین منظور کسب جواز شهرداری یکی دیگر از شرایطی است که باید دارا باشید.
3 : اداره ای با نامِ نظارت بر اماکن عمومی وجود دارد که باید شرکت و یا کارگاه تولیدی شما را تائید صلاحیت کند. این خوانِ سومِ شروط لازم برای اخذ جواز تولیدی است.
4 : دارا بودنِ مجوز از سوی وزارت دارایی.
5 : شخصِ متقاضی برای اخذ جواز تولیدی باید تابعیت ایرانی داشته باشد.
6 : برخی از منابع حداقل سنِ قانونی برای اخذ مجوز تاسیس تولیدی را 18 سال اعلام کرده اند، اما منابعی نیز هستند که ادعا می کندد این فرد حداقل باید 20 سال سن داشته باشد.
7 : و در نهایت باز هم مثلِ همیشه، تمامِ متقاضیانِ دریافت مجوز تاسیس تولیدیِ ذکور، باید کارت پایان خدمت داشته و آن را ارائه دهند.

نکاتِ طلایی که متقاضیان مجوز تولیدی باید آن را بدانند!

1 : اخذ جوازِ تاسیس یک واحد صنعتی به طور میانگین 1,500,000 تومان هزینه در بر دارد. که البته این قیمت با توجه به خیلی از ظرایفِ اداری ممکن است افزایش و یا حتی کاهش پیدا کن .
2 : شخصیت های حقوقی با سهولت بیشتری می توانند وام ها و تسهیلات بانکی بالای 1 میلیارد تومان دریافت کنند. هرچند که در ظاهر مجوز شخصیت حقیقی و حقوقی کاملا مشابه هم دیگر هستند.
3 : هر فرد متقاضی بعد از کسب مجوز تولیدی می تواند یک معرفی نامه به جهت انتخاب شهرک صنعتیِ مورد نظرش را از موسسه مربوطه دریافت کند.
4 : دریافت پروانه بهره برداری، قدمِ بعدی است که باید پس از کسب مجوز تاسیس تولیدی به سویش گام بردارید.
5 : جواز های تاسیس هر سال احتیاج به تمدید دارد. در حقیقت اعتبارِ یک جواز تاسیس تولیدی 1 سال است و پس از تمامِ شدنِ موعد مقرر در صورت عدم اقدام صاحب مجوز تولیدی برای تمدید، جواز از اعتبار قانونی خارج می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button