ثبت کنسرسیوم

هرآنچه که باید درباره ثبت کنسرسیوم بدانید!

ثبت کنسرسیوم به معنای پیوستنِ شما به جمعِ متفقین است. همواره به ما گوش زد کرده اند که یک دست صدا ندارد و برای موفقیت باید از قدرتِ خردِ جمعی استفاده کرد.
عزم تان را جزم کرده اید و قصد دارید یک پروژه عمرانی حرفه را کلید بزنید اما راهِ موفق شدن در این مسیر را نمی دانید؟ بهترین شیوه برای انجامِ هر گونه فعالیتِ تجاریِ بزرگ و کوچک ثبت کنسرسیوم است.
اگر بخواهیم خیلی ساده این واژه دهان پر کن و سخت به زبان آماده را برای شما تشریح کنیم، باید بگوئیم که کنسرسیوم در اصطلاح لغوی “شراکت”، “یک پارچه شدن” و به طور کلی اتحاد و اتفاق ترجمه می شود.

ثبت کنسرسیوم از محبوب ترین نوعِ قرار داد ها در جهانِ تجارت محسوب می شود. چرا که سهمِ هر یک از شرکا به میزانِ ضریب و درصدی است که بر سرِ آن به توافق رسیده اند و به عنوانِ سهمِ شاخص در نظر گرفته شده است.

چرا باید کنسرسیوم ثبت کنیم ؟

اگر تمایل دارید که پروژه شما با بالاترین درصدِ ضریبِ موفقیت و جذب سرمایه استارت بخورد، بهترین و حرفه ای ترین راه ثبت کنسرسیوم شرکت شما است.

می توانید در مدتِ کوتاهی سازمان ها و شرکایِ مورد نظرتان را در زمینه فعالیت خود پیدا کنید، با آن ها متفق و متحد شده و بعد از انجامِ مذاکرات مورد نیاز شروع به کلید زدنِ فعالیت خود کنید.
ثبت کنسرسیوم دقیقا همین پتانسیل و توانایی را به شما می دهد که از طریق اتحاد با سایرِ شرکای خود و شراکت های دیگر، پروژه های خود را با قدرتِ هر چه تمام تر آغاز کنید.

تمام کسانی که عضو کنسرسیوم هستند، یک هدفِ غاییِ واحد را دنبال می کنند. و آن هم چیزی بجز کسب سود از طریق شراکت نیست. البته از منظور ما سوء برداشت نشود. سود و نفع از دیدگاه هر شراکتی تعریفی متفاوت را دارد. مثلا اتحاد چندین و چند شرکت برای ریشه کن کردنِ فقرِ غذایی در جهان، نه تنها ممکن است برای بانیان آن کنسرسیوم سودی به همراه نداشته باشد، بلکه ممکن است هزینه های هنگفتی را نیز متحمل کند. اما سودِ آن ها در راه رسیدن به مقصودِ مقدس اش، لذتِ محقق شدنِ این هدف است. قدرتِ جادوییِ نهفته در اتحادِ ثبت کنسرسیوم، شما را به سمتِ این هدف سوق می دهد.

پس به صورت خلاصه می توان گفت که کنسرسیوم، اتحادِ چند شرکت و یا سازمان برای نیل به یک هدفِ مشترک است. برای مثال حاصلِ یک کاسه شدن و کنسرسیومِ چند شرکتِ قدرتمند و مشهور مثلِ بی پی، اکسون موبیل، شورون، توتال، کونوکو فیلیلپس و رویال داچ شل میشود سوپر میجرکه بزرگترین غولِ نفتی جهان است و هیچ عهد الناسی سودای رقابت با آن ها را در این عرصه ندارد!

 

 

 

از ثبت کنسرسیوم چه هدفی دارید؟

قبل از شروع کوچکترین فعالیتی در هر زمینه، ابتدا هدف و شِمای کلی کار خود را تعیین کنید. شرکت ها از ثبت شرکت کنسرسیوم، اهدافِ انتفاعی و سود آور و یا حتی هدف بشر دوستانه متفاوتی دارند. از جمله :

– ممکن است تحتِ شرایطِ سیاسی و منافعی که عضویت در کنسرسیوم برای شما به ارمغان می آورد دست به این اقدام بزنید
– شاید شما فردِ به شدت فرهیخته ای هستید و تنها و تنها این نوع از اتحاد را به منظور فعالیت های تحقیقاتی و علمی _ پژوهشی انتخاب کرده اید!
– یا احتمالا شما یک تاجر و بازرگان هستید که قصدِ توسعه کسب و کار خود را از طریق صادرات و شراکت با شرکت های چند ملیتی را دارد
– کارآفرینی و خلقِ کسب و کار های نوین و تاب آور در بسترِ جهان امروز نیز یکی دیگر از دلایل عضویت در چنین اتحادی است
و چندین و چند موضوع و علت و برهانی که نظرِ شما را به بهانه های انتفاعی و اقتصادی و یا غیر انتفاعی و انسانی به ثبت کنسرسیوم جلب می کند.

انواع کنسرسیوم کدام است ؟

شما می توانید کنسرسیوم خود را به دو صورتِ شرکت سهامی خاص یا شرکت با مسئولیت محدود تاسیس کنید.

شرایط ثبت کنسرسیوم چیست؟

حالا که دیگر با بدهیاتِ دنیای کنسرسیوم آشنایی دارید، بهتر است درباره مفاد ، شرایط و مدارک ثبت کنسرسیوم نیز اطلاعاتی در اختیار شما قرار دهیم.
در قدم اول باید دانست که برای پیوستن به متفقینِ حوزه فعالیت خود باید واجدِ چه شرایط و و جایگاه اجتماعی باشید. این شرایط با توجه به سهامی خاص بودنِ کنسرسیوم شما یا دارای مسئولیت محدود بودنش، در تغیُر است و بسامد های متفاوتی دارد.

شرایط ثبت کنسرسیوم شرکت سهامی خاص :

مثلا شرایطی که کنسرسیوم سهامی خاص شما را مجاز به فعالیت می کند از این قرار است:

– کفِ سرمایه به میان آمده برای استارت کار 1000000 میلیون ريال باشد
– در کمترین حالت، 35% از کلِ آورده برای ثبت شرکت به صورت نقدی پرداخت شده باشد
– شما 2 بازرس و حداقل 3 سهامدار برای شروع کار احتیاج دارید

شرایط ثبت کنسرسیوم شرکت مسئولیت محدود :

اما شرایط ثبت کنسرسیوم برای شرکت با مسئولیت محدود اندکی متفاوت است:

– آورده نقدی ویا به صورت مصطلح تر، سرمایه پایه برای ثبت کنسرسیوم شرکتِ با مسئولیت محدود مبلغِ معقولِ 100000 تومان است
– باید تعهد بدهید که تمامِ آورده نقدی و سرمایه را پرداخت می کنید
– دونفر به عنوان اعضای رسمی باید در محلِ مربوطه حاضر شوند

چه اسناد و مدارکی برای ثبت کنسرسیوم نیاز دارید؟

مدارک مورد نیاز برای این کار هم بسته به نوعِ شرکت ثبت شده توسط شما متفاوت است. یعنی مدارکِ کنسرسیوم شرکت های سهامی خاص با مدارک شرکت های با مسئولیت محدود فرق می کند.

مدارک ثبت کنسرسیوم برای شرکتهای سهامی خاص:

مدارکی که شرکت های سهامی خاص برای ثبت کنسرسیوم به آن ها احتیاج دارند:

– کپی تمامیِ مدارکِ احرازِ هویتِ اعضای شرکت که به طور عام شاملِ فتوکپی شناسنامه و کارت ملی میشود
– تسلیم اقرارنامه ای که مُزین به امضای تمامیِ اعضایِ شرکت است
– ارائه سندی که نشان می دهد هیچ یک از اعضاء سوء پیشینه کیفری ندارند
– تسلیمِ مجوز درخواست شده از سوی مراجعِ ذی ربط
– در آخر هم باید بدانید که چنانچه در طی مسیرِ ثبت شرکت ، شما در حالِ استراحت و آفتاب گرفتن بوده اید و وکیلتان پروسه ثبت کنسرسیوم را طی کرده، باید وکالتنامه ای با نامِ شخصِ وکیل تنظیم و تسلیم شود!

مدارک ثبت کنسرسیوم برای شرکتهای مسئولیت محدود :

اسنادی که شرکت های با مسئولیت محدود برای ثبت کنسرسیوم به آن ها احتیاج دارند:

– ابتدا باید در فکرِ تسلیمِ 2 صفحه تقاضانامه ثبت شرکت با مسئولیت محدود را به مراجع ذی صلاح باشید
– دارا بودنِ 2 نسخه از اساسنامه شرکت الزامی است
– تهیه 2 برگ از شرکتنامه نیز از دیگر مواردِ ضروری در ثبت کنسرسیوم شرکت با مسئولیت محدود است
– اقرارنامه ای که میان شرکاء به امضا و تصدیقِ طرفین رسیده است باید تنظیم شود
– گردآوری تصویرِ تمامِ مدارکی که سبب شناسایی همه افراد شرکت می شود. اعم از کارت ملی و شناسنامه اعضا
– شرکا نباید دارای سوء پیشینه کیفری باشند. باید گواهی را که مسجل کننده این امر است را دارا باشید
– در آخر باید تشخیص دهید که اگر فعالیت شما نیاز به گواهی و مجوزی برای آغاز دارد، باید در فکرِ تهیه و تدارکِ این جواز هم باشید.

نکته : موردی به نامِ ارائه آگهی روزنامه تاسیسِ رسمی شرکت نیز وجود دارد که در صورت لزوم برای هر دو نوعِ شرکت های سهامی خاص و با مسئولیت محدود صدق میکند. اگر شرکت ها این آگهی را در اختیار دارند، بهتر است که به منظورِ تکمیلِ جانانه مدارکِ خود، ضمیمه پرونده شان بکنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button